Víz, gáz, fűtésszerelő Budapesten és környékén

Vízszerelő Budapest

Vízszerelő Budapest területén és az agglomeráció egy részén. Budapest szinte összes kerületében vállalok munkát, bár vannak olyan helyek a Nagykörút belső részén, ahol a parkolási gondok miatt kizárólag előzetes egyeztetést követően csak abban az esetben tudok a rendelkezésére állni, ha a parkolás biztosítható. Elsősorban kisebb munkákat vállalok, melyek többnyire a viszonylag gyors javítást, hibaelhárítást igénylik. Ilyen lehet egy csöpögő csap, folyó wc és wc tartály, csőtörés, meghibásodott lefolyó szifon; mosdó-, wc cseréje, mosó- és mosogatógép bekötése.

Hogyan működik?

Vízszerelés Budapest

Vízszerelés Budapest területén és az agglomeráció egy részében.A vízszerelés ugyanúgy, mint bármelyik szakma felkészültséget, megfelelő szakmai tudást igényel, mely nem csak a megfelelő eszközök meglétét kívánja meg. Ismerni kell az anyagokat, azok szerelési, szerepelhetőségi módját. Természetesen én sem vetem meg az új technológiákat, sőt elsők között ruháztam be a legkorszerűbb gépekbe, eszközökbe.

Én egy „régi vágású” szerelő vagyok, ugyanis 40 évvel ezelőtt még amikor középiskolába jártam, akkor az „öregek” (= mesterek) a kenderkócra és a faggyúra esküdtek, mint tömítő, szerelési anyagok, amit a mai napig is alkalmazok, hiszek létjogosultságukba. Ezekkel az anyagokkal jelentős tapasztalat után a hibaszázalék már elsőre is gyakorlatilag nulla a menetes részeken, ami nem azt jelenti, hogy nálam nem fordulhat elő „hiba”.

Régi vízvezeték cseréje árak

A régi vízvezetékek cseréje árak megadása talán az egyik legbonyolultabb árképzések egyike, ugyanis ezt számtalan tényező befolyásolhatja. Ezek közül néhány:

  • szükséges-e bontás (a nyomvonal falon kívüli, vagy belüli)
  • milyen anyaggal történne a szerelés
  • iránytörések és a kiállások száma
  • a szerelésben érintett a szennyvízelvezető rendszer is, vagy csak a víznyomó-vezeték
  • a munka volumene és időszükséglete

Vízszerelő árak

A vízszerelő árak tételes leírását témakörönként a vízszerelés árak oldalon találja meg. Minden a vállalkozás tevékenységi körébe tartozó kisebb-nagyobb munkára vonatkozó díjtétel szerepel. Abban az esetben, ha pl. fürdőszobai, vagy konyhai csőhálózatok cseréjében gondolkodik azt kizárólag felmérést követően lehet beárazni.

Vízszerelés munkadíjak

Vízszerelés munkadíjakat a vízszerelés árak oldalon találja meg

Tevékenységi területeink

Budapest összes kerülete kivéve az 5. kerület
Pest megye egy része (lásd: a térképet)

Vízszerelő xi kerület területén (Újbuda, Kelenföld, Kelenvölgy, Őrmező és Gazdagrét). Elsősorban kisebb munkákat vállalok, melyek többnyire a viszonylag gyors javítást, hibaelhárítást igénylik. Ilyen lehet egy csöpögő csap, folyó wc és wc tartály, csőtörés, meghibásodott lefolyó szifon; mosdó-, wc cseréje, mosó- és mosogatógép bekötése.

Vízszerelő Zugló területén a XIV. kerületben (Rákosfalva, Istvánmező, Herminamező, Városliget). Elsősorban kisebb munkákat vállalok, melyek többnyire a viszonylag gyors javítást, hibaelhárítást igénylik. Ilyen lehet egy csöpögő csap, folyó wc és wc tartály, csőtörés, meghibásodott lefolyó szifon; mosdó-, wc cseréje, mosó- és mosogatógép bekötése.

Kérjen ajánlatot most!

24-72 órán belül válaszolunk írásos megkeresésére!

Rólunk mondták

Hívható telefonon

Hétköznap: 7-18 között 
hétvégén 8-18 között

Több évtizedes

Gépészeti 
múlt

+ 36 30 402 83 05

Csörgessen
meg!

Megpróbáltam összefoglalni azon gondolatokat, elemeket, amik visszatérőek, ciklikusak, ill. szinte mindannyiunkat érintenek.

Itt többnyire javaslatokat, észrevételeket fogalmazok meg, mely talán hasznos lehet az önök számára is.