Víz, gáz, fűtésszerelő Budapesten és környékén

Gázkészülék szerelő

A gázkészülék szerelő feladatai közé tartozik a készülék szerelése, javítása, cseréje, karbantartása. Javaslom, hogy bízzuk inkább a szerelőre még a karbantartás jellegű feladatokat is főleg, hogy a gázszerelés veszélyes üzem.

Gázkészülék szerelő többnyire nem a gázcsőhálózatok kivitelezésével, szerelésével foglalkozik, hanem az ön fűtőberendezését igyekszik megjavítani, bekötni, beüzemelni, karbantartani, vagy cserélni, amennyiben ön megkereséssel, megbízással él.

Hogyan működik?

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés „komoly”szakmai felkészültséget igényel, melyhez szükséges az adott készülék megfelelő típusismerete. Gyakran belefutnak a szerelők olyan érdeklődőbe, aki szeretné készülékét megjavíttatni, vagy karban tartatni, de elsőre nem találja meg a számára alkalmas szakit. Határozott meggyőződésem, hogy egy szerelőnek nem kell az összes készülék típushoz érteni, ugyanúgy, ahogy a fogorvosnak sem az agysebészethez, pedig mindkettő orvos.

Gázkészülék szerelő Budapest

Gázkészülék szerelő Budapest területén. Megbízható készülék szerelők egyre kevesebben vannak, lassan kiöregszünk és nincs meg a megfelelő utánpótlás, ami elég nagy baj. Ezen szerelők elsősorban gázkészülékek javításával, karbantartásával, tűzhelyek, konvektorok bekötésével beüzemelésével foglalkoznak, vagy gázflexibilis csövek és gáz golyóscsapok cseréjét vállalják.

Gázkészülék szerelés árak

A gázkészülék szerelés árak nem hatósági árak, vagyis minden egyes vállalkozás szabadon alakítja árait, melyet többnyire az alábbiak befolyásolják:

  • üzletpolitika
  • szakmai múlt, tapasztalat
  • a befektetett eszközök aránya
  • gépjárművek száma
  • az amortizáció éves összege
  • személyi állomány jellege és mennyisége
  • irodafenntartás

Részletes árakat, információkat a gázszerelés árak oldalon találja meg.

Tevékenységi területeink

Budapest összes kerülete kivéve az 5. kerület
Pest megye egy része (lásd: a térképet)

Gázkészülék szerelő Budapest 11 kerület területén (Újbuda, Kelenföld, Kelenvölgy, Őrmező és Gazdagrét). Elsősorban kisebb munkákat vállalok, melyek többnyire a viszonylag gyors javítást, hibaelhárítást igénylik. Ilyen lehet: konvektor szerelés, javítás, karbantartás, begyújtás, tisztítás; gáztűzhely bekötés, beüzemelés, üzembe helyezés, gázcsap, felxibilis cső cseréje; átfolyós gázvízmelegítő javítása, karbantartása; füstcső szerelése, cseréje; kazán karbantartás, stb.

Kérjen ajánlatot most!

24-72 órán belül válaszolunk írásos megkeresésére!

Rólunk mondták

Hívható telefonon

Hétköznap: 7-18 között 
hétvégén 8-18 között

Több évtizedes

Gépészeti 
múlt

+ 36 30 402 83 05

Csörgessen
meg!

Megpróbáltam összefoglalni azon gondolatokat, elemeket, amik visszatérőek, ciklikusak, ill. szinte mindannyiunkat érintenek.

Itt többnyire javaslatokat, észrevételeket fogalmazok meg, mely talán hasznos lehet az önök számára is.