Víz, gáz, fűtésszerelő Budapesten és környékén

Referenciák

Vállalkozásom több évtizedes gépészeti múltra tekint vissza. Ezalatt a „pár” év alatt sikerült egy olyan nívót elérni, amely mind az ügyfelek, mind a vállalakozás részére példaértékű. Jelenleg is arra törekszem, hogy az éves garanciális követelések száma továbbra is 1 % alatt maradjon. Remélem ön is bizalmába fogad és megtisztel megrendelésével.

Pillanatképek

A csatolt fotók bemutatják azokat a szereléseket, javításokat, hibaelhárításokat, kivitelezéseket, amelyek az elmúlt pár évtizedben megfordultak a kezem alatt.

Ebben a csoportban láthatja a vízvezeték szereléshez és a vízszereléshez kapcsolódó fotókat.

A csőszerelések, hibaelhárítások esetenként akár bontással is járhatnak. A bontást követő vakolási, burkolási (kőműves) munkákat vállalkozásom nem tudja vállalni.

A cég profilja többnyire a hibaelhárításokra specializálódott, ami természetesen nem zárja ki a kisebb felújítások lehetőségét.

Ebben a csoportban láthatja a fűtésszereléshez és a radiátor szereléshez kapcsolódó fotókat.

A fűtésszerelés, a hibaelhárítás abban az esetben akár bontással is járhat, ha pl. belefúrtak a fűtéscsőbe. A bontást követő vakolási, burkolási (kőműves) munkákat vállalkozásom nem tudja vállalni.

A cég profilja többnyire a hibaelhárításokra (nem fűt, vagy csepeg a radiátor) specializálódott, ami természetesen nem zárja ki a kisebb felújítások, a fűtőtest cseréjének lehetőségét.

Ebben a csoportban láthatja a gázszereléshez és a gázkészülék javításhoz kapcsolódó fotókat.

A gázszerelés, a hibaelhárítás általában nem jár bontással, viszont kosszal igen, bár igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy Ön ebből minél kevesebbet érezzen meg.

A cég profilja többnyire a hibaelhárításokra (nem fűt a készülék), cserékre (vagy újat szeretne felszereltetni). vagy karbantartatásra specializálódott.