Víz, gáz, fűtésszerelő Budapesten és környékén

Árak

A víz-, gáz-, fűtésszerelés, ill. a duguláselhárítás árak erősen függnek a vállalkozás üzletpolitikájától, éppen ezért azok igencsak változatos képet mutatnak. A szolgáltatás ezen szegmense sem másabb, mint pl. a vendéglátás, vagyis itt is lehet találni alacsonyabb, ill. magasabb árakat.

Fontos, hogy érdeklődjön ismerőseinél (= ajánlás), tájékozódjon a neten, keressen olyan vállalkozást, akinek esetleg van Google értékelése. Gondolja meg kit enged be a lakásába! Szeretném azt hinni, hogy ön is az elégedettek táborába fog tartozni, amennyiben engem kér fel a munka elvégzésre.

Klikkeljen az Ön számára aktuális témakörre (1-4.)!

Az alábbi témakörök részletesen bemutatják az adott szolgáltatást és leggyakrabban felmerülő szakmunkákat, problémákat. Az oldalakon részletesebben olvashat az árakkal-, egységárakkal kapcsolatban!

Vízszerelés
árak

Vízszerelés árak

A vízszerelés árak a piacon igencsak változatos képet mutatnak. A csillagos égig minden megtalálható, de szerintem a legfontosabb feladat, hogy olyan szerelőt találjon, aki valóban mesteri szinten űzi a feladatát és azt lelkiismeretesen el is végzi. Nincs ön sem könnyű helyzetben! Természetesen egyfajta bizonytalanság mindenkiben megfogalmazódik, ha korábban még nem találkozott a szakival, … vagyis ki lesz az a „pali”, aki csenget és mire is számíthatok”?
Részletek

Gázszerelés
árak

Gázszerelés árak

Gázszerelés árak a piacon igencsak változatos képet mutatnak. A csillagos égig minden megtalálható, de szerintem a legfontosabb feladat, hogy olyan szerelőt találjon, aki valóban mesteri szinten űzi a feladatát és azt lelkiismeretesen el is végzi. Nincs ön sem könnyű helyzetben! Természetesen egyfajta bizonytalanság mindenkiben megfogalmazódik, ha korábban még nem találkozott a szakival, … vagyis ki lesz az a „pali”, aki csenget és mire is számíthatok”? Szeretném azt hinni, hogy ön is az elégedettek táborába fog tartozni, amennyiben engem kér fel a munka elvégzésre.
Részletek

Fűtésszerelés
árak

Fűtésszerelés árak

A fűtésszerelés árak a piacon igencsak változatos képet mutatnak. A csillagos égig minden megtalálható, de szerintem a legfontosabb feladat, hogy olyan szerelőt találjon, aki valóban mesteri szinten űzi a feladatát és azt lelkiismeretesen el is végzi. Nincs ön sem könnyű helyzetben! Természetesen egyfajta bizonytalanság mindenkiben megfogalmazódik, ha korábban még nem találkozott a szakival, … vagyis ki lesz az a „pali”, aki csenget és mire is számíthatok”? Szeretném azt hinni, hogy ön is az elégedettek táborába fog tartozni, amennyiben engem kér fel a munka elvégzésre.
Részletek

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak – A dugulás megszüntetése, felszámolása az esetek 90%-ában minden különösebb gond nélkül elvégezhető. Természetesen vannak kivételek is, amikor egyéb beavatkozásra is szükség lehet, … ilyen lehet például, ha beszakadt a csatornarendszer, vagy a wc-be beletöltött sitt megkötött, vagy olyan granulátum alapú lefolyó tisztítót alkalmaztak, ami a gyártó által tervezett funkcióját egyéb okok miatt képtelen betölteni.
Részletek

Tevékenységi területeink

Budapest összes kerülete kivéve az 5. kerület

Pest megye egy része (lásd: a térképet)