Üzemeltetés, karbantartás

Az ipari vállalatok a termelési, logisztikai és adminisztratív területeken egyre növekvő igényekkel szembesülnek.

A hatékonyság az elsődleges prioritás.

Ezeknek a követelményeknek azonban már az önkormányzati tulajdonban álló közintézmények, illetve közcélú, ám magántulajdonú épületek esetén is létjogosultsága van (sportlétesítmények, egészségügyi intézmények pl).

A lakóépületek, társasházak közös képviselőitől is hatékony energiagazdálkodást várnak el a lakók, akár távfűtéses, akár központi kazán megoldással működik is a társasház.

Költségcsökkentés: energia- és hőellátás kiszervezése szakcéghez

A költségcsökkentés iránti igény egyre erőteljesebb nyomása alatt legtöbbször szükségessé válik az energia- és hőellátás kiszervezése szakcéghez, a nagyobb hatékonyság érdekében, és ekkor van lehetőség a Cothec Kft. szolgáltatásainak igénybe vételére!

A Cothec Kft. által kínált professzionális energiagazdálkodás az energiabiztonságot, a hatékonyságot és a költségek átláthatóságát jelenti, tiszteletben tartva a környezetvédelmi és biztonsági előírásokat!

Energiagazdálkodási rendszer az építmény teljes életciklusára

Egyike vagyunk azon kevés cégeknek a piacon, akik az építmény teljes életciklusára kínálnak hatékony energiagazdálkodási rendszert: az igények felmérésétől, a tervezésen, építésen és az üzemeltetésen át, az ellátási rendszerig: az energia beszerzési, átalakítási és elosztási rendszerének nyomonkövetéséig és a számlázásig.
 
Mint az Ön partnere az energiatakarékosság és a berendezés contracting területén, vonzó finanszírozási modelleket is tudunk ajánlani. A komplexitásunknak köszönhető, hogy az Ön energiaköltségeit hosszútávon tudjuk csökkenteni, és ezt garantáljuk.
 
Árajánlatunk kidolgozása ingyenes! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!