Ügyvezetői köszöntő

Tisztelt Honlap Látogató!

Köszönjük, hogy látogatásával megtiszteli honlapunkat!

A Cothec Kft. 1998. óta működik Magyarországon.

Fő tevékenysége hőenergia szolgáltatás, melynek keretében elöregedett fűtési rendszereket újít fel saját finanszírozásában, és az általa beépített legmodernebb műszaki berendezések működtetésével karbantartásával és javításával energiamagtakarításon alapuló hőenergia szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

A Cothec Kft. rugalmas, biztonságos és környezetbarát megoldását az elmúlt 16 évben közel 250 ügyfél választotta.

Főbb referenciáink közé tartozik a Margitsziget szívében elhelyezkedő napkollektoros rendszerrel működő Hajós Alfréd Uszoda, a több mint 80%-os energiamegtakarítást élvező Keleti Pályaudvar és a Baracskai Börtön.

Ügyfeleink közé közel 100 Önkormányzat, több mint 8000 fűtött lakás és 4 város (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád és Kőszeg) távhőszolgáltató rendszere tartozik, akik összességében az eltelt évek alatt kb 25 %-al kevesebb gázt használtak fel fűtési, melegvíz- és technológiai hő biztosításukra és ezzel egyidőben jóval kevesebb CO2-vel terhelték környezetünket. Tehették ezt önerő biztosítása nélkül, hiszen a konstrukció pénzügyi hátterét a Cothec Kft. biztosította az általuk elért energiamegtakarításból felszabaduló költségmegtakarításból.

A Cothec Kft. nagyon sokat köszönhet tulajdonosainak, akik tőkeerejük, nemzetközi tapasztalatuk és hosszútávú energiapiaci ismereteikkel folyamatosan támogatták sikeres működését.

A tulajdonos, az ENGIE mint Európa egyik legnagyobb energiaszolgáltató társasága Európában és a világ több országában is bizonyították a racionális energiafelhasználás, a környezetbarát hosszú távú megoldások iránti elkötelezettségüket.

 

Cégünk szlogenje: Energiamegújulás könnyedén!

Ez egyrészről jelzi, hogy a Cothec Kft. támogatásával Ügyfeleink akár tőkeerő nélkül is megvalósíthatják fűtéskorszerűsítési, energiaracionalizálási elképzeléseiket. Másrészről hűen tükrözi arra való irányultságunkat, hogy egyre több helyen megújuló energiaforrásokat építsünk be az energetikai projektjeinkben.

Várjuk Önt is ügyfeleink között! Próbáljon ki minket, kérjen ingyenes árajánlatot!

Várakozással tekintünk a közös munka elé!

dr. Czipf Csongor Ph.D ügyvezető
dr. Czipf Csongor Ph.D
ügyvezető