Teljeskörű energetikai szolgáltatás

A Cothec Energetikai Üzemeltető Kft-t 1998. márciusában alapították külföldi befektetők. 2006. év végére a társaság tulajdonosai 712,18 millió forintra emelték meg a Cothec Kft. jegyzett tőkéjét.

A tulajdonosok célul tűzték ki know-how, szakértelem, és megfelelő tőkeerő bevonásával a vállalkozás szolgáltatási körének bővítését a magyar hőenergia-piacon.

Cothec ESCO szolgáltatás

Ez a szolgáltatás az ún. ESCO tevékenység, amely magában foglalja az újonnan létesítésre kerülő berendezések tervezését, finanszírozását, kivitelezését, üzemeltetését, valamint az energiaköltségek teljesítményarányos költségelszámolását, szükség esetén a költségek megosztását a különböző létesítmények között.

Az ügyfelekkel folytatott előzetes megbeszéléseket és a felújításra kerülő hőellátó berendezés felmérését követően a hosszú távon gazdaságos üzemeltetési költségeknek megfelelően megállapítjuk az új berendezés műszaki tartalmát.

A beruházás nagysága, valamint a jelenlegi üzemeltetési költségek a gazdasági alapjai az ESCO szolgáltatásnak, mely teljes körű, garantált hőenergia-szolgáltatást jelent az ügyfeleink számára.

Alapelveink: gazdaságosság, hatékonyság, környezetvédelem

Az új hőellátó rendszerek kialakításánál a gazdaságosság és a hatékonyság mellett a környezetvédelem cégünk legfontosabb alapelve.

A COTHEC Kft. tulajdonosai révén - a gázszolgáltatás, tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, hőszolgáltatás területén megszerzett – átfogó tapasztalatoknak és a szakmailag jól képzett alkalmazottaknak köszönhetően minőségi szolgáltatást tud kínálni ügyfelei számára.

A Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. éves árbevétele a 2014. évben megközelítette a 3 milliárd Ft-ot, több mint 8500 lakásban szolgáltat hőt, és 250 ügyféllel rendelkezik az ország egész területén.

Árajánlatunk kidolgozása ingyenes! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!