Távhőrendszerek

Pétfürdő

2017.10.01-vel kezdődően a Cothec Kft. távhőtermelőként fűtési melegvizet állít elő a helyi távhőszolgáltató számára.

Bővebben...

Siófok

2017. április 1-től kezdődően a Cothec látja el a távhőtermelési feladatokat Siófok városában.

Bővebben...

Sárbogárd

Sárbogárd Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14. ) lett.

Bővebben...

Sátoraljaújhely

A város távhőszolgáltatására vonatkozóan nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az Önkormányzat, amin a Cothec Kft. több jelentkezőhöz hasonlóan indult. Ezen pályázat keretében tett a Cothec Kft. ajánlatot.

Bővebben...

Nagyatád

Nagyatád Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14. ) lett.

Bővebben...

Nyírbátor

A távhő fűtőművében kazánházi rekonstrukciós munkát végeztünk kondenzációs kazán beépítésével. Feladatunk a rendszer üzemeltetése, karbantartása és javítása.

Bővebben...

Kőszeg

A Kft. az alaptevékenység keretében, két telephelyen előállított hőenergiát távfűtés és használati melegvíz-szolgáltatásként értékesíti.

Bővebben...