Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely távhőA város távhőszolgáltatására vonatkozóan nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az Önkormányzat, amin a Cothec Kft. több jelentkezőhöz hasonlóan indult. Ezen pályázat keretében tett a Cothec Kft. ajánlatot.

A szolgáltató váltás időpontja 2009.07.01.

Sátoraljaújhelyen három kazánházat, és nyolc szolgáltatói hőközpontot  vettünk át üzemeltetésre, a megkötött koncessziós szerződés alapján. Az üzemeltetést hatékonyabbá téve két kazánházat távvezetékekkel kötöttünk össze, így a fennmaradó két kazánházból látjuk el ma már az összhőigényeket.

A szerződés első két évében új, modern kazánokat telepítettünk az egyik fűtőműben, közel 4 MW összteljesítményben, így a régi, 30 éves kazánokat részben kicseréltük. A kisebb kazánházban kondenzációs kazánt építettünk be, így hosszú távon biztosítjuk a jobb hatásfokú üzemet. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sátoraljaújhely távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és Üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes egészében elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

Sátoraljaújhely referencialevél (pdf)