Sárbogárd

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk.Sárbogárd Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14. .) lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2010.06.01.

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk. Az egyik fűtőműben gázmotorral termelt hőt hasznosítunk, amely a hőigény felét meg tudja termelni.

Fokozatosan korszerűsítjük a kazánparkot a szerződés futamideje alatt. A másik kazánházban a nyári használati melegvíz előállítás veszteségét csökkentettük, a nyári igényre méretezett kondenzációs kazán beépítésével. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sárbogárd távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és Üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.
 
Referencialevél a Sárbogárdi Polgármesteri Hivataltól (pdf)