Sárbogárd

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk.Sárbogárd Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14. .) lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2010.06.01.

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk. Az egyik fűtőműben gázmotorral termelt hőt hasznosítunk, amely a hőigény felét meg tudja termelni.

Fokozatosan korszerűsítjük a kazánparkot a szerződés futamideje alatt. A másik kazánházban a nyári használati melegvíz előállítás veszteségét csökkentettük, a nyári igényre méretezett kondenzációs kazán beépítésével. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sárbogárd távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és Üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.
 
Referencialevél a Sárbogárdi Polgármesteri Hivataltól (pdf)

 

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást. 
Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

Sárbogárd Távhő Ökocímke 2019