Nagyatád Távhő

 SZOLGÁLTATÁS | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT | KAPCSOLAT

 

Új távhőszolgáltató Nagyatádon

Nagyatád Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14.) lett.

 
A szolgáltató váltás időpontja 2012.08.01.
 
A Cothec Kft. 2 nagy nemzetközi energetikai konszern leányvállalata - melyek közül az egyik 10 ausztriai és 11 szlovákiai városban szolgáltat távhőt, a másik Európa egyik legnagyobb energiaszolgáltatója -, Magyarországon 2000 óta foglalkozik hőszolgáltatással, jelenleg több mint 8000 lakásban nyújt fűtési és használati meleg víz szolgáltatást. Főbb referenciái közé tartozik a MÁV Keleti pályaudvar, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság, a Baracskai Börtön, a MAFILM épületei, a Hajós Alfréd Uszoda, a szegedi Sportcsarnok, ill. számos önkormányzat intézményének fűtésrekonstrukciója, és emellett több pápai, zalaegerszegi, nagykanizsai, veszprémi, balassagyarmati társasház hőszolgáltatása. 2009. július 1. óta a Cothec Kft. Sátoraljaújhely város, ill. 2010. június 1. óta Sárbogárd város távhőszolgáltatója.

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett lesz, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

Nagyatádi Polgármesteri Hivatal referencia levele (pdf)

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást. 
Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

Nagytád Távhő Ökocímke 2019