Nagyatád

NagyatádNagyatád Város Önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a Cothec Kft. (székhelye: Győr, Hunyadi u. 14. ) lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2012.08.01.

Nagyatádon egy központi kazánházból látjuk el a távhő termelést.

Termálvizet és energiát hasznosítunk a használati melegvíz előállítására illetve a fűtési szezon kezdetén és a végén a fűtési igényekre is.Nagyatádon egy központi kazánházból látjuk el a távhő termelést.

Csúcsidőben használjuk a korszerűbb Viessmann kazánokat, így kevesebb földgáz tüzelőanyagot használunk fel.

Nagyatád távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és Üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes egészében elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

Nagyatádi Polgármesteri Hivatal referencia levele (pdf)

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást. 
Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

Nagyatád Távhő Ökocímke 2019