Cothec megoldások - felhasználási területek

Mindig más, mindig egyéni. Megoldásainkat Önre szabjuk.

Lakóingatlanok, társasházak esetében teljeskörű energetikai szolgáltatáscsomagot nyújtunk Önnek, amelynek keretében önerő nélkül lehetőségük lesz elöregedett rendszereik korszerűsítésére. Mindezt annak érdekében, hogy az Ön ingatlana értéke emelkedjen!
 
Bármely ingatlan esetében az Ön partnere vagyunk az ingatlan menedzsment műszaki megoldásaiban. Valós energia- és CO2-megtakarítást biztosítunk Önnek, amely folyamatosan javítja az Ön versenyhelyzetét.
 
Ipari célú illetve gyártóegységekben elemezzük és optimalizáljuk az Ön energetikai folyamatait, és garantálunk Önnek egy, a termékeihez kapcsolódó energiafelhasználás csökkenést. Támogatjuk Önt a CO2-semlegesség felé vezető úton is, és lehetővé tesszük Önnek termékének magas értékű pozicionálását.
 
Önkormányzati és egyéb közösségi intézmények (sportlétesítmények, egészségügyi intézmények) esetén versenyképes ajánlatot adunk innovatív megoldásokra, megújuló energia felhasználásával. Önnel együttműködve menedzseljük és optimalizáljuk a távhőrendszerek, erőművek és energiaellátási hálózatok  működését, és garantáljuk Önnek a növekvő hatékonyságú CO2-kibocsátást, a klímavédelmi előírások teljesítését és a hosszútávú költségcsökkenést.
 
Árajánlatunk kidolgozása ingyenes! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!