Aktuális

20 év: múlt, jelen és jövő Megújulva az energia hatékonyság szolgálatában

Az ENGIE konszernhez tartozó Cothec Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a magyar energetikai szolgáltatások piacán. Az elmúlt évek számos változást, kihívást, folyamatos fejlődést hoztak. A vállalat ezen időszak alatt a felelősségvállalás terén pozitív példaképpé vált az üzleti életben. Ezúton is szeretné partnereinek és ügyfeleinek megköszönni együttműködésüket, bizalmukat és támogatásukat.

 

Többet nyújtunk: ismerje meg az Energia-manager szolgáltatásunkat

Az Energia-manager egy időben csökkenti a humán-erőforrás terheltségét, időtakarékos, s biztosítja a megbízható, tény adatokon alapuló számla – és mérési adatbázist. Az energiaszámlák automatizált, emberi beavatkozást nem igénylő feldolgozása mellett az exportálható (Excel fájl) adatállományok további elemzések alapjául szolgálhatnak.

Hatodik Energiahatékony Mentorvállalati díj

A díjátadón a Cothec Kft. immár hatodik alkalommal vehette át a Virtuális Erőmű Program legrangosabb vállalati díját, az Energiahatékony Mentorvállalati díjat.

A Cothec a program kiterjedt és aktív promóciójával, valamint az ennek eredményeképpen a Virtuális Erőmű építéséhez való jelentős hozzájárulással érdemelte ki a legmagasabb elismerést.

2018-ra a MI6 Virtuális Erőmű Programja – elsősorban legutóbbi három éves növekedésének köszönhetően – elérte a 2020-ra kitűzött 200MW-os erőművi kapacitásnak megfelelő energiakiváltási célértéket.

Cégvezetésben történt változások

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy tulajdonosunk döntése alapján 2017.12.01-től Bercsi Gábor Cofely Épületgépészeti Kft. és a PVV Fabricom Kft. ügyvezetését látja el.

Ettől az időponttól kezdődően a Cothec Kft. ügyvezetője dr. Czipf Csongor Ph.D., aki önálló cégjegyzési joggal rendelkezik, és már 2002. 01.01. óta ügyvezetőként dolgozik a cégnél.

A Cothec Kft. cégvezetői pozícióját Prugberger János tölti be, aki műszaki és értékesítési oldalon támogatja az ügyvezető munkáját.

Oldalak